Редактор: e-mail: Кадър: БТВЕдно от водещите лица на ДПС Йолдан Цонев обяви,

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВЕдно от водещите лица на ДПС Йолдан Цонев обяви,
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Защо да се разграничим от Пеевски? Всеки е невинен до доказване на противното

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Едно от водещите лица на Движение за права и свободи Йолдан Цонев разгласи, че партията му застава зад Делян Пеевски, който попадна в глобите по закона " Магнитски ".

" Защо да се разграничим от Пеевски? Защото най-големият ни сътрудник Съединени американски щати го е споделил? Има правила в правото. С административен акт присъди не могат да се издават. Без доказателства и правосъден развой отговорни няма. Независимо кой го споделя - Съединени американски щати, Англия, България и така нататък Всеки е почтен до доказване на противното. В пресматериала написа " твърди се, че... ". Ако не е потвърдено не пишеш наказания. Даваш опция на този, който го дамгосваш обществено, да се отбрани, и когато съдът предложи, че този човек е подкупен, тогава го осъди. Движение за права и свободи не е склонен и стои зад господин Пеевски ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Той сподели още, че дълги години Движение за права и свободи работи за влизането в Еврозоната и се бори да се случи.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР